Tecdoma Oy höylää lehtikuusipaneeleita niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Paneeliprofiileja on monenlaisia, toteutamme tuotteen aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, yhteistuumin suunniteltuna.

Käyttämämme lehtikuusi tulee Venäjän Irkutsista tasalaatuisena ja kuivattuna oikeaan kosteuteen. Lehtikuusi kestää hyvin Suomen olosuhteita. Lehtikuusella on hyvät luonnolliset kestopuum ominaisuudet ilman kemiallista käsittelyä. Se on siis myrkytön ja ympäristöystävällinen. Lehtikuusi sisältää luonnon omia suoja-aineita; pihkaa, hartseja ja mineraaleja. Se ei myöskään homehdu.

Lehtikuusipaneeli on ilmeikästä, johtuen lehtikuusen punertavanruskeasta sydänpuusta, joka on erittäin kestävää ja lahoamatonta. Lehtikuusipaneelit eivät altistu hyönteisille eivätkä jyrsijöille. Lehtikuusella on erikoinen ominaisuus, sillä on korkea syttymispiste, ja näin se ominaisuus voidaan huomioida puurakentamisessa. Olemme höylänneet lehtikuusipaneeleita niin kaupunkien omakotitaloihin kuin yhtäläisesti saariston mökkirakennuksiin.

Paneeli lehtikuusesta
Paneeli lehtikuusesta